Szilveszteri programok Budapesten

Ha Budapesten élsz, vagy a szilveszteri bulira felutazol a fővárosba, akkor érdemes meglesni a programajánlónkat, hiszen szuper bulikat és különleges programokat ajánlunk, amikkel fergeteges hangulatban búcsúztathatod az évet!

Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban

Régi tradíció, hogy szilveszterkor az emberek az Ügetőre látogatnak, hogy ott lóverseny és agárverseny fogadásokkal búcsúztassák az óévet. A főváros egyik legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató rendezvénye kihagyhatatlan délutáni szórakozás az egész családnak. Az Ügető délután 13 órától biztosít belépést, és 21 óráig lehet különböző futamokra fogadni (köztük a sztárok versenyszámaira) és drukkolni, hogy a kiválasztott ló, vagy agárkutya fusson be elsőként. A programra belépőjegy a helyszínen vásárolható 2000 forint ellenében, vagy online a Kincsem Park weboldalán. 18 év alatt ingyenes a belépés, ráadásul a gyerekek, amíg a felnőttek a lóversenyzés izgalmait élik át, egy bulisátorban táncolhatnak, és szórakoztató gyerekprogramokon vehetnek részt.  

A futamok mellett forralt bor, popcorn, a futamok közötti díjátadók, zenés blokkok és tűzijáték is várja a kilátogatókat. A Kincsem Park ráadásul kutyabarát, így négylábú társaddal együtt izgulhatod végig a futamokat.

Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

 

Magyarország legnagyobb retróbulija

A Retro Rádió idén elhozza a retrózenék szerelmeseinek a legjobb koncerteket, és a leghatalmasabb szilveszteri bulit. A Mom Sportban találkozhatsz a Retro Rádió sztárjaival és a 80-as évek legnagyobb énekeseinek koncertjével! A fergeteges szilveszteri bulit Dévényi Tibi bácsi pöttyös labda partyjával indul, majd B. Tóth László retro zenei összeállításával folytatódik. A Retro Rádió házigazdájának DJ Dominique-nak fantasztikus zenéivel hangolódhatunk az év hátralévő és még előttünk álló részére. A szilveszteri bulin fellép Zalatnay Cini, Zoltán Erika, Szűcs Judith, Kiki az Emeletből, Delhusa Gjon, Bódy Magdi, Marcellina, és zenél a ’90-es évek lányzenekara a Bestiák, elhozza szerelmes dalait a V-Tech és Sipos F. Tamás is.

Helyszín: 1123 Budapest, Csörsz u. 14-16.

 

Szilveszterezz a Dunán ringva

A Spoon hajó idén szilveszterkor is várja a bulizni vágyókat. Ha még sosem próbáltad ki, hogy milyen egy exkluzív bulin hajón szilveszterezni, akkor itt az idő. Idén vacsorával és táncos mulatsággal készül a Spoon. A 4 fogásos menüsor biztosítja a bőséges vacsorát, az Open bár (ahol korlátlan sör, bor és alkoholmentes italok választhatóak) pedig azt, hogy ne legyél szomjas. Éjfélkor malacsült és lencsefőzelék hozhatja meg a szerencsét, a hangulatot a Swing Budapest partizenekar, Báder Róber cigányzenekara, és Dj Frank karaoke partija garantálja.  A szilveszteri csomag ára 56.890 Ft / fő, de ezért vacsora, és három féle terem vár három féle zenei stílussal.

Helyszín: 1052 Budapest, Vigadó tér 3. kikötő. 

Táncold át magad az Újévbe!

Szeretsz táncolni? Kedveled a latin, standard, rock’n’roll, swing, és úgy általában a tánczenéket? Akkor az Oktogon Tánc Centrum téged is vár, hogy táncolva lépjetek át a 2019-es évbe. A buli garantáltan kifulladásig tart (de legfeljebb hajnali 4-ig), vagy addig, amíg el nem kopnak a táncosok cipői. A belépőjegy elővételben 2000 forint, ami tartalmazza az éjféli pezsgős koccintást, és egy pár virslit is. A Tánc Centrum különféle meglepetéseket ígért a szilveszteri buliban résztevőknek, így bátran jelentkezz, ha mindened a tánc!  

Helyszín: 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 27.

Még több szilveszteri program a Szilvesztertipp.hu -n!